ΣΔΕ ΒΟΛΟΥ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


2018-19

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις

24-09-2018
Εκδήλωση - παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου για το σχολικό έτος 2018-2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Βόλου.

1-10-2018
Αγιασμός και υποδοχή των εκπαιδευομένων του Α Κύκλου.

8-10-2018
Ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα και τις δράσεις του κέντρου πρόληψης "Πρότασης Ζωής" από τα στελέχη του κέντρου κ.κ. Μπακατσέλου Μαρία, Ψυχολόγο και Πετροπούλου Γεωργία, Κοινωνιολόγο. Διοργάνωση: ΔΔΕ Μαγνησίας δια της Υπεύθυνης των Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τη ΠΔΕ Μαγνησίας και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.


10-10-2018
Ενημέρωση από στελέχη της Γ ΤΟΜΥ Νέας Ιωνίας για το θεσμό του οικογενειακού γιατρού και τη δομή και λειτουργία των μονάδων υγείας.


26-10-2018
Γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.


31-10-2018
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Βεγκανισμού που γιορτάζεται την 1η Νοεμβρίου έγινε προβολή της ταινίας - ντοκιμαντέρ "Forks over Knives" στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Την οργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο εκπαιδευτής του Πληροφορικού γραμματισμού, κ. Ζήκος Γιώργος.


12-12-2018
Ομάδα εκπαιδευομένων του Β Κύκλου με τη συνοδεία των εκπαιδευτριών Χριστογιάννη Π. και Ρούμπου Χρ. παρακολούθησαν στο Αχίλλειο την εξαιρετική ταινία "Ζωή σαν Κινούμενο Σχέδιο / Life Animated | Roger Ross Williams | 92' | Η.Π.Α 2016. Η ταινία προβλήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου από το CineDoc Βόλου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας..


18-12-2018
Εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Βόλου επισκέφθηκαν το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αγριάς Βόλου, με σκοπό τη γνωριμία με τους φιλοξενούμενους του Κέντρου και τη δωρεά χρηστικών ειδών (είδη ένδυσης, ομπρέλες, μαθητικά εισιτήρια κ. ά). Η δράση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη σύμβουλο ψυχολόγο του ΣΔΕ κ. Ρούμπου Χριστίνα, στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινότητας στο προσφυγικό ζήτημα, αλλά και διασύνδεσης των φιλοξενούμενων του Κέντρου με την τοπική κοινότητα.


19-12-2018
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Μακρινίτσας οργάνωσε σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου επιμορφωτική ημερίδα με θέμα "Περιβαλλοντικές Διαδρομές … μέσα στα βιβλία" στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Βόλου.


20-12-2018
Ομάδα εκπαιδευομένων του ΣΔΕ Βόλου με τη συνοδεία της Συμβούλου Σταδιοδρομίας του σχολείου κ. Τιλελή Αλεξάνδρας επισκέφθηκαν την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου και προσέφεραν τρόφιμα και ρουχισμό για την ενίσχυση του έργου της Κουζίνας.


ΠίσωPlayΕμπρός

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού