ΣΔΕ ΒΟΛΟΥ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


2016-17

Δραστηριότητες > Προγράμματα

Στα πλαίσια του ανοίγματος και της δικτύωσης του σχολείου στην τοπική κοινωνία συνεργαζόμαστε σταθερά με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Σε συνεργασία με τους παραπάνω φορείς έχουμε διοργανώσει διάφορες ομιλίες - εκδηλώσεις και επίσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας φιλοξενούμε αρκετές ημερίδες, σεμινάρια και επιμορφώσεις επιστημονικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Η φωτο-ιστορία της εκπαιδευόμενης Σιατραβάνη Σοφίας διακρίθηκε στον 3ο Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε» που συνδιοργάνωσαν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου, η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου διοργάνωσαν καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα: "Οι σχέσεις μεταξύ των μελών της Σχολικής Κοινότητας" στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Βόλου.

Η εκπαιδευόμενη του Β Κύκλου του ΣΔΕ Βόλου, κ. Σοφία Σιατραβάνη κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Παραμυθιού, Φωτογραφίας, Ζωγραφιάς - Αφίσας της "Ονειρούπολης" Δράμας στην κατηγορία 18 και άνω με το παραμύθι: "Οι τρεις δράκοι και οι τρεις μάγοι".

Το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής απονεμήθηκε στην εκπαιδευόμενη του Α Κύκλου, κ. Καρπέτη Αντωνία για το σκίτσο της με το οποίο συμμετείχε στο διαγωνισμό σκίτσου με τίτλο "Ο πλανήτης του άλλου πλανήτης όλων μας", που διοργάνωσαν το Φόρουμ Διαπολιτισμικού Διαλόγου Πανεπιστήμιο Πατρών και η Educartoon, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και τη διασπορά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Την Α' Καλλιτεχνική Διάκριση απέσπασε η εκπαιδευόμενη του Β Κύκλου, κ. Σιατραβάνη Σοφία για τη φωτογραφία της με την οποία συμμετείχε στον 1ο Μανδακάσειο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016.

Το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας video και blog - ιστολογίου, "Τα Φύλ(λ)α του Περιβάλλοντος" που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εσωτερικών και η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων απέσπασε η συμμετοχή του ΣΔΕ Βόλου.

5-7 Μαΐου 2017 Το ΣΔΕ Βόλου προσκλήθηκε και συμμετείχε στο σεμινάριο βιομηχανικής κληρονομιάς που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας και παρουσίασε το βίντεο για το σχολείο που στεγάζεται στο πρώην υφαντουργείο Μουρτζούκου.

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας video και blog - ιστολογίου, "Τα Φύλ(λ)α του Περιβάλλοντος"

F:\MY FILES SEPTEMBER 2017\Incomedia WebSite X5\images\Ekdiloseis\DSC_0605new.jpg
Error File Open Error

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού