ΣΔΕ ΒΟΛΟΥ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


2007-08

Δραστηριότητες > Εκδρομές


2-6 Ιουνίου 2008 Πρόγραμμα Ανοικτών Περιβαλλοντικών Τάξεων "Καλλιστώ"
Για πέντε ημέρες οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή του Δήμου Φιλίππων στα πλαίσια του προγράμματος Καλλιστώ με θέμα: "Το νερό στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον της περιοχής των Φιλίππων και το υδατικό οικοσύστημα του Νέστου"

7,8-5-2008 Διήμερη εκδρομή Καστοριά - Φλώρινα
Το Σχολείο μας πραγματοποίησε προκαθορισμένη, επιχορηγούμενη από το ΙΔΕΚΕ διήμερη εκδρομή σε Καστοριά και Φλώρινα. Επισκεφθήκαμε μεταξύ άλλων, τις Πρέσπες, το Νυμφαίο και τον "Αρκτούρο".

15-4-2008 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κτίριο Σπίρερ
Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν στο κτίριο Σπίρερ, είδαν φωτογραφίες του Δημήτρη Λέτσιου και παρακολούθησαν ντοκυμαντέρ για τη ζωή του.

15-4-2008 Εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα
Πραγματοποιήθηκε εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα (ο γύρος της Λίμνης) και οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της περιοχής αλλά και να ενημερωθούν για τα προβλήματα της.

31-3-2008 Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη
Το Σχολείο μας πραγματοποίησε προκαθορισμένη, επιχορηγούμενη από το ΙΔΕΚΕ εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, Οι εκπαιδευόμενοι επισκέφτηκαν το Μουσείο Ύδρευσης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησαν πρόγραμμα ξενάγησης για ενηλίκους και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου επισκέφτηκαν τις κατακόμβες του Ναού.

18-3 -2008 Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων
Πραγματοποιήθηκε από ομάδα εκπαιδευόμενων επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

4-3-2008 Εκδρομή στους Δελφούς
Το Σχολείο μας πραγματοποίησε προκαθορισμένη, επιχορηγούμενη από το ΙΔΕΚΕ εκδρομή στους Δελφούς - Άμφισσα. Οι εκπαιδευόμενοι επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, καθώς και το Μουσείο της Γραβιάς.

13-2-2008 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Κορδελιού
Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Κορδελιού και οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν πρόγραμμα σχετικά με το νερό.

6-2-2008 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο του "Κίτσου Μακρή"
Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο του "Κίτσου Μακρή". Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου από την κ. Νάνου Μαρία.

12-12-2007 Εκπαιδευτική επίσκεψη στον Άναυρο
Στις 12-12-2007 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην υπαίθρια έκθεση αγαλμάτων μοντέρνας τέχνης στην περιοχή του Αναύρου.

20-11-2007 Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου
Στις 20-11-2007 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την πλούσια συλλογή βιβλίων και για τις δυνατότητες πρόσβασής τους σε αυτά.

13-10-2007 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επιχειρησιακό Πανόραμα Νομού Μαγνησίας
Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του Σχολείου στο Επιχειρησιακό Πανόραμα Νομού Μαγνησίας, στο Βόλο και οι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικά, με την επιχειρηματικότητα, ερωτηματολόγια της Συμβούλου Σταδιοδρομίας, κ. Πολατίδου Ειρήνης.

ΠίσωPlayΕμπρός

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού